Følg Høretrøbbels blog

Oppdatert 13.05.2024.

Prateboble med teksten Follow my blog.
Illustrasjon: Clker-Free-Vector-Images – Pixabay.com

Høretrøbbel.no har ingen tradisjonell Følg min blog-funksjon som varsler deg via epost hver gang det publiseres en ny artikkel.

I stedet kan du benytte RSS-feed

Grunnen til dette er at epost-basert abonnement medfører en del uønsket ansvar og administrasjon knyttet til personvern og datasikkerhet.

Med en RSS-app på mobilen din (eller PCen) får du beskjed hver gang det er et nytt blogg-innlegg. RSS-appen kan brukes til å følge med på mange ulike blogger, ikke bare høretrøbbel.no. F.eks. kan du være interessert i å følge med på dinhørsel.no.

I RSS-appen skriver du inn høretrøbbel.no (eventuelt https://horetrobbel.no/rss/) hvis du vil varsles hver gang det er en ny artikkel.

For å få litt bedre innblikk i RSS, kan Dataportens beskrivelse av RSS være nyttig. Det kan også danske Helpdeskens beskrivelse av RSS være.

Anbefalte RSS-apper

  • Feedly er av svært mange kåret som den beste og en av de enkleste RSS-appene. Gratis-utgaven lar deg følge med på opp til 100 ulike blogger.
  • Også Feeder omtales som bra. Gratis-utgaven lar deg følge med på opp til 200 ulike blogger.
  • Selv bruker jeg NewsBlur, men den synes jeg er altfor for knotete til å anbefale for nybegynnere og andre som ikke har avanserte behov.

Både Feedly og Feeder er uten reklame i gratis-utgaven. De satser på at mange etter hvert får behov for flere finesser og må gå over til betalbar utgave.

Enda flere RSS-apper omtales hos The Verge.

Bruke Feedly

Det kan være nyttig med denne danske brukerveildeningen for Feedly (et stykke nede på siden) eller denne engelske brukerveiledningen.