Forvirring om TRT

Artikkelen er flyttet til TinnitusTips.no.

Om Stein Thomassen

Kunnskapsformidler. Forelest om plagsom tinnitus og lydintoleranse på Landaasen Rehab siden 2007. Siden 2011 mer og mer opptatt av generell hørselsproblematikk. Brukt høreapparater siden 1999. Utdannet ingeniør (audio- og datateknikk).

En kommentar om “Forvirring om TRT

  1. TRT brukes av HLF som utrykk på deres behandlingsopplegg på Briskeby også, men da jeg spurte spesifikt om dette var etter Jastreboff modell så fikk jeg til svar at det «var det vel ikke fullt ut», men at det dreide seg om en type retraining therapy som BASERTE seg noe på den offisielle TRT. Når selv HLF fusker i timen er det ikke håp å finne et genuint behandlingsopplegg som faktisk er 100% TRT.

    Ellers kan man glatt konkludere med at den medisinske kunnskapen om tinnitus og hyperacusis i Norge er skremmende lav, etter å snakket med leger og ø,n,h «spesialister» så sitter jeg igjen med inntrykket at jeg selv kan mer om emne enn dem! Har man dette selv så søker man jo til ny og oppdatert forskning hele tiden i håp om en kur, men ingen av de jeg har betalt penger for å vurdere min tilstand har hatt noe kunnskap som overgår min egen, tvert om er det de samme gamle utgåtte tesene og liten eller ingen vilje til å forstå kompleksiteten i det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *