Hva jeg tilbyr.

Tegning av et kvinneansikt hvor halve hodet er løsnet og faller av.

Velkommen til bloggen min!

Jeg er kunnskapsformidler og holder kurs og foredrag over hele landet, selv om det meste skjer hos HLF Oslo og hos Unicare Landaasen nær Gjøvik.

Som formidler er jeg opptatt av å bruke lettfattelig språk selv om jeg går i dybden. Det skal ikke være nødvendig med høyskole-utdannelse for å henge med. Du kan jo ta en titt på et video-opptak av hvordan jeg foreleser.

Artikler.

Gjennom noen år har jeg skrevet mange korte artikler – og noen lange. Du finner dem her i bloggen min.

Via menyen nedenfor (på mobil) eller til høyre (på PC) finner du dem ordnet i den rekkefølgen de ble publisert.

Leter du etter bestemte ting, kan du med fordel bruke søk-knappen (lupen) til høyre i menylinjen ovenfor.

Det er mulig å bli varslet på epost hver gang et nytt blogginnlegg publiseres.

For det meste handler det om hørselsfaglige ting. Jeg skriver sjelden om hvordan jeg selv påvirkes av min nedsatte hørsel og mine tinnitus-lyder.

Noen artikler er ren kunnskapsformidling. Andre er “oppviglerske” kommentarer.

Dersom du jakter etter dybdekunnskap om plagsom tinnitus (øresus) og lydoverfølsomhet (hyperakusis, misofoni, fonofobi), anbefaler jeg deg å hoppe til TinnitusTips.no som er fullspekket av informasjon.

Foredrag, kurs, bok.

Mine forelesningene blir nå for tiden vanligvis tekstet mens jeg prater, som oftest ved hjelp av automatisk skrivetolking.

Er du spesielt opptatt av tinnitus (øresus) og lydoverfølsomhet (hyperakusis, misofoni, fonofobi), kan du kanskje ha nytte og glede av min bok Selvhjelp ved tinnitus.

Hyre meg?

Mitt fokus er en faglig vinkling på ulike hørselsproblemer, særlig plagsom tinnitus og lydoverfølsomhet (hyperakusis). Selv om jeg har egen erfaring fra min betydelig nedsatte hørsel, lener jeg meg hovedsaklig til hva fagfolk mener om tingene.

Info om å bruke meg som foreleser, finner du på Foredrag-siden og på Kurs-siden.

Siden 2007 har jeg holdt en rekke faglige forelesninger. Blant annet 8 – 10 helger årlig på Unicare Landaasen sitt tinnitus-opplegg, en drøss foredrag og kurs i regi av HLF Oslo, og mange forelesninger hos en del andre HLF-lag rundt omkring i landet.

Mer om meg og dette nettstedet finner du på Om-siden.


Stein Thomassen, 09.01.2020.