Hvorfor gikk jeg Jastreboffs TRT-kurs?

Det koster flesk å gå på Pawel Jastreboffs TRT-kurs. Hvordan kan det ha seg at jeg gikk det?

God peiling

Jeg ble oppslukt av å fordype meg i både lydoverfølsomhet og tinnitusproblematikk sommeren 2006. Ett år senere hadde jeg satt meg ganske godt inn i den nevrofysiologiske modellen, TRT-metoden og kognitiv terapi (slik Henry & Wilson foreslo å bruke den). Dermed fant jeg meg godt til rette som foreleser på tinnitusoppholdene på Landaasen Rehabiliteringssenter. Ca 8 helger i året hadde jeg 8 timers undervisning om temaene.

Overbevisende beviser

Imidlertid hadde jeg ingen formelle papirer på at jeg var «ekspert» på nedsatt lydtoleranse og tinnitusplagsomhet. Dette plaget meg en del, da det gjorde meg usikker på mine fremtidsutsikter som foreleser innen disse temaene. Dermed besluttet jeg å svi av et par titusen-lapper på å få «papirer» på at jeg kunne mine ting. Og få ting kunne den gang være mer overbevisende enn å vifte med diplomet fra TRT-kurset til Pawel Jastreboff, mannen bak både den nevrofysiologiske modellen og TRT-metoden. Og altså en av de største stjernene innen tinnitusplagsomhet og lydoverfølsomhet.

Jeg har aldri angret!

Hvorfor gikk jeg Jastreboffs TRT-kurs?

I Oslo også!

Jastreboff holder TRT-kurs i Oslo(!) 25-27 august for å lære bort metoden til andre fagfolk som ser lydoverfølsomme og tinnitusplagede.

 


Kommentarer?

Har du lyst til å lese eventuelle kommentarer, eller kanskje kommentere selv, må du rulle deg litt lenger nede på siden.

Abonnere?

Prateboble med teksten Follow my blog.

Vil du bli varslet med en gang nye artikler publiseres? Det tar jo ofte litt tid før vi legger dem ut på Facebook. Klikk her.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *