Kurs – Firerbanden i vår hørsel

listen-headphone-11704-pubdom

Hos de fleste tunghørte er det 4 veldig vesentlige ting som fungerer dårlig i hørselen. Hvor godt kan høreapparater korrigere disse skadeskutte funksjonene? Og hvordan kan vi bedre samarbeide med audiografen for å øke sjansene for best mulig innstilte høreapparater?

 

«Firerbandens» metoder

De 4 feilfungerende «skurkene» forklares med helt vanlig jordnært språk selv om du her ser de mer faglige betegnelsene:

  • frekvenstap
  • recruitment
  • frekvensdiskriminering
  • temporal diskriminering

Vi ser på virkemåten deres, hvordan dette påvirker evnen til å forstå hva folk sier, og på hvilken måte høreapparater forsøker å bøte på problemene.

I tillegg tar vi en titt på APD som kan være en betydelig faktor ved dårlig taleforståelse hos mange eldre.

Som om ikke det var nok, belyser vi viktige praktiske spørsmål ved justering av høreapparatene.

Bør du delta ?

Er du sugen på informasjon som kan hjelpe deg til å få større utbytte av dine høreapparater, bør du selvsagt hive deg på dette kurset. Om du bare er pårørende, venn eller kollega, er det kanskje enda større grunn til å delta. Så får du kanskje endelig fanget mange av de svevende uklarhetene som gjør det vanskelig å hjelpe din tunghørte venn. Kurset kan også være svært nyttig for helsepersonell på sykehjem.

Dette kurset er en variant av Hvorfor er naboen høreapparat bedre enn mitt? Les hva en deltaker på et tidligere kurs forteller. Arrangøren av et tidligere kurs med samme foreleser sier: Kurset kan virkelig anbefales! I Langesund var det bare fornøyde deltakere – vi har kun fått positive tilbakemeldinger 🙂

Påmelding og info

xxxxx

 


Kommentarer?

Har du lyst til å lese eventuelle kommentarer, eller kanskje kommentere selv, må du rulle deg litt lenger nede på siden.

Abonnere?

Prateboble med teksten Follow my blog.

Vil du bli varslet med en gang nye artikler publiseres? Det tar jo ofte litt tid før vi legger dem ut på Facebook. Klikk her.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *