Kurs – Hvorfor er naboens høreapparat bedre enn mitt?

Kan man gå på kurs og lære om nedsatt hørsel og moderne høreapparater? Ja visst kan man det. F.eks. lørdag 8 november i Sandnes.

Temaer på kurset

  • Hvordan vår skadede hørsel fungerer
  • Hvordan moderne høreapparater forsøker å kompensere for dette
  • Hvordan apparatene justeres
  • Hvordan sjekke at justeringen ble bra
  • Mye annet

Bør du delta ?

Er du sugen på informasjon som kan hjelpe deg til å få større utbytte av dine høreapparater, bør du selvsagt benke deg i salen. Om du bare er pårørende, venn eller kollega, er det kanskje enda større grunn til å delta. Så får du kanskje endelig fanget mange av de svevende uklarhetene som gjør det vanskelig å hjelpe din tunghørte venn. Til og med helsepersonell kan ha glede av å delta. Ta gjerne med audiogram.
Les hva en deltaker på et tidligere kurs forteller
Og arrangøren av et tidligere kurs med samme foreleser sier: Kurset kan virkelig anbefales! I Langesund var det bare fornøyde deltakere – vi har kun fått positive tilbakemeldinger 🙂

 

Sharing is caring!

Om Stein Thomassen

Kunnskapsformidler. Foreleser om plagsom tinnitus og lydoverfølsomhet på Landaasen Rehab siden 2007. Siden 2011 mer og mer opptatt av generell hørselsproblematikk også. Brukt høreapparater siden 1999. Utdannet ingeniør (audio- og datateknikk).

En kommentar om “Kurs – Hvorfor er naboens høreapparat bedre enn mitt?

  1. Kurset kan virkelig anbefales! I Langesund var det bare fornøyde deltakere – vi har kun fått positive tilbakemeldinger 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *