Kurs – Hvorfor er naboens høreapparat bedre enn mitt?

Kan man gå på kurs og lære om nedsatt hørsel og moderne høreapparater? Ja visst kan man det. F.eks. lørdag 8 november i Sandnes.

Temaer på kurset

  • Hvordan vår skadede hørsel fungerer
  • Hvordan moderne høreapparater forsøker å kompensere for dette
  • Hvordan apparatene justeres
  • Hvordan sjekke at justeringen ble bra
  • Mye annet

Bør du delta ?

Er du sugen på informasjon som kan hjelpe deg til å få større utbytte av dine høreapparater, bør du selvsagt benke deg i salen. Om du bare er pårørende, venn eller kollega, er det kanskje enda større grunn til å delta. Så får du kanskje endelig fanget mange av de svevende uklarhetene som gjør det vanskelig å hjelpe din tunghørte venn. Til og med helsepersonell kan ha glede av å delta. Ta gjerne med audiogram.
Les hva en deltaker på et tidligere kurs forteller
Og arrangøren av et tidligere kurs med samme foreleser sier: Kurset kan virkelig anbefales! I Langesund var det bare fornøyde deltakere – vi har kun fått positive tilbakemeldinger 🙂

 

Om Stein Thomassen

Kunnskapsformidler. Forelest om plagsom tinnitus og lydintoleranse på Landaasen Rehab siden 2007. Siden 2011 mer og mer opptatt av generell hørselsproblematikk. Brukt høreapparater siden 1999. Utdannet ingeniør (audio- og datateknikk).

En kommentar om “Kurs – Hvorfor er naboens høreapparat bedre enn mitt?

  1. Kurset kan virkelig anbefales! I Langesund var det bare fornøyde deltakere – vi har kun fått positive tilbakemeldinger 🙂

Det er stengt for kommentarer.