Nyttig kurs

Tilbakemelding etter kurset «Naboens høreapparat bedre enn mitt?» som gikk i mars og hvor Stein Thomassen var foreleser.

Det var både hyggelig og nyttig! Jeg hadde nærmest resignert og slått meg til ro med all den overdimensjonerte støyen i høreapparatene mine, selv om jeg var sikker på at de kunne yte bedre med riktigere innstilling. Skjønte bare ikke hvordan jeg skulle få dem innstilt riktigere.

I dag var jeg hos audiografen min som driver for seg selv. Var der også i fjor, og burde nok gått tilbake for ny justering da jeg ikke var så fornøyd den gangen. Men nå var det mye lettere både for henne og meg, siden jeg kunne si klarere hvor problemene lå.

Jeg satt ved siden av henne mens hun stilte inn apparatene. Da kunne jeg peke på hva som var feil, for det var greiere når jeg så alle forslagene og mulighetene i programmet. Vi prøvde oss frem med forskjellige valg. Hun tok seg god tid, nærmere halvannen time.

Nå gjenstår det selvsagt å se hvordan det fungerer. Jeg tok en testrunde på et kjøpesenter etterpå, hvor det vanligvis er mye støy for meg, og jeg syntes det var mer behagelig.

Nå får jeg se de nærmeste ukene hvordan det virker i forskjellige sammenhenger. Og så kan jeg eventuelt få rettet opp hvis det trenges mer fininnstiling.

Så tusen takk til deg som hjalp meg å sortere problemene og sette ord på dem!

Vennlig hilsen
Tilfreds kursdeltaker

Sharing is caring!

Om Stein Thomassen

Kunnskapsformidler. Foreleser om plagsom tinnitus og lydoverfølsomhet på Landaasen Rehab siden 2007. Siden 2011 mer og mer opptatt av generell hørselsproblematikk også. Brukt høreapparater siden 1999. Utdannet ingeniør (audio- og datateknikk).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *