Personvern

Oppdatert 02.05.2024.

Privatpersonen Stein Thomassen er behandlingsansvarlig for personopplysninger som beskrevet i denne personvernerklæringen. Nedenfor forklarer jeg hva slags personopplysninger jeg lagrer og hvordan jeg behandler dem. Personvernerklæringen gjelder for mitt nettsted (https://horetrobbel.no hos Domeneshop) og mitt epostsystem (post@horetrobbel.no hos Tuta.com).

Personopplysninger jeg samler inn og behandler

Når du bruker nettsiden:

Når du bruker nettsiden min, samler den inn og behandler følgende personopplysninger:

  • Grunnleggende informasjon: ip-adresse.
  • Info om din nettleser og din datamaskin/smarttelefon: Skjermstørrelse, operativsystem, nettleserversjon og annen teknisk teknisk informasjon om enheten og nettleseren du bruker.
  • Surfeaktivitet: lese- og handlingshistorikk gjennom det pågående nettsidebesøket.
  • Cookies: nettstedet benytter ingen informasjonskapsler som krever samtykke fra de som besøker nettstedet. Du kan sjekke dette ved hjelp av Termly Compliance Scanner. Imidlertid vil lenker på nettsidene kunne føre deg til andre aktører hvor du er prisgitt deres personvernfilosofi.
  • Statistikk: Innsamling og analyse av besøksstatistikk gjøres også ved hjelp av Plausible Analytics uten innsamling av persondata. Google Analytics benyttes ikke.

Dette er opplysninger som trengs for å beskytte nettstedet mot dataangrep og svindel, samt for å gjøre brukeropplevelsen av nettsidene best mulig. Google Analytics benyttes ikke. Det kan du sjekke ved hjelp av The Markup Blacklight Real-Time Website Privacy Inspector.

Hvis du kontakter meg:

Hvis du kontakter meg på epost, tekstmelding eller telefon, samler jeg inn og behandler følgende personopplysninger:

  • Grunnleggende informasjon: ip-adresse.
  • Kontaktinformasjon: epostadresse / telefonnummer.
  • Meldings-innhold: navn, telefonnummer, gateadresse og annet som eposten / tekstmeldingen måtte inneholde.

Dette er nødvendig få å opprettholde kommunikasjon med deg. Mitt epostsystem ligger godt beskyttet (ende-til-ende-kryptert) hos Proton.me. Opplysningene lagres så lenge det er nødvendig, og sjelden mer enn 2 år.

Hvis du kjøper fra meg:

Hvis du kjøper tjenester fra meg, blir du registrert i min bedrift (Treassistanse) sitt fakturasystem (Luca Regnskap) med følgende personopplysninger:

  • Kontaktinformasjon: epostadresse, gateadresse, telefonnummer.
  • Konto og profilinformasjon: innstillinger, preferanser.
  • Betalingsinformasjon: Transaksjonsinformasjon, betalingsmiddel, bankkontonummer, .
  • Kundehistorikk og kundeengasjement: bestillings- og leveringsopplysninger, rabattkoder, aktive produkter og avtaler samt produkter og tjenester du har hatt tidligere, hvor mye og hvor ofte de brukes, status på produkter/tjenester.

Mye av dette er lovpålagt fra myndighetene, og alt er nødvendig for å utøve god kundebehandling. Når jeg må hente personopplysninger fra andre kilder, henter jeg fra følgende kilder: Brønnøysundregistrene og GuleSider (eller 1881 eller tilsvarende).

Dine rettigheter

Dersom du ønsker å utøve noen av dine rettigheter, kan du kontakte meg på epost.

Rett til innsyn i egne opplysninger

Du kan be om en kopi av alle opplysninger jeg behandler om deg. Ta kontakt på på epost for å bruke innsynsretten din.

Rett til korrigering av personopplysninger

Du har rett til å be meg rette eller supplere opplysninger som er feilaktige eller misvisende.

Retten til sletting av personopplysninger

Du har rett til å få dine personopplysninger slettet uten ugrunnet opphold. Du kan derfor når som helst be oss slette opplysninger om deg selv. Men merk at informasjon som er pålagt å oppbevares en viss tid av hensyn til andre rettslige forpliktelser (som for eksempel bokføringsloven) ikke vil bli slettet.

Begrensning av behandling av personopplysninger

I noen situasjoner kan du også be meg begrense behandlingen av opplysninger om deg. Dette gjør du ved å sende meg en epost.

Protestere mot en behandling av personopplysninger

Du har rett til å protestere på min behandling av opplysninger om deg. Dette gjør du ved å sende meg en epost.

Dataportabilitet

Du har rett til å få utlevert dine personopplysninger i et strukturert, alminnelig anvendt og maskinlesbart format. Ta kontakt på epost for å få utlevert dine personopplysninger.

Du kan klage på vår behandling av personopplysninger

Ønsker du å klage på min behandling av personopplysninger, kan du henvende deg til Datatilsynet.   Denne personvernerklæringen er basert på en mal for personvernerklæring fra gdprcontrol.no